Doel van deze website: (Op zoek naar feedback en potentiŽle zakenpartners ...)

bullet

Het doel van deze website is het in contact komen met mensen met wie ik Comiopal verder zou kunnen ontwikkelen en daadwerkelijk op de markt kan brengen. 

bullet

In eerste instantie ben ik op zoek naar feedback van een aantal deskundigen op de verschillende deelgebieden om Comiopal op geleide daarvan verder bij te schaven. Het gaat dan om  feedback van ... (Lees verder ...)

bullet... een E-learningdeskundige (wellicht iemand van de open source gemeenschap van MOODLE of Sakai) of een onderwijsinstelling die reeds ervaring heeft op het gebied van (bij- en na-) scholing met gebruikmaking van multimediale en interactieve technieken en dus E-learning. Daarnaast technische feedback van een ICT-specialist, en feedback op de zakelijke/ bedrijfsmatige aspecten. 

bullet

Mbt de productie van de feitelijke onderwijsmodules (content) gaat het mn om feedback van ... (Lees verder ...)

bullet... een onderwijskundige, een grafisch vormgever en wellicht ook een jurist met verstand van zaken als copyright, intellectueel eigendom, etc. 

bullet

In derde instantie gaat het om feedback van potentiŽle opdrachtgevers ... (Lees verder ...)

bullet... (universiteiten, hogescholen, educatieve uitgeverijen, P&O functionarissen), maar ook vakinhoudelijke mensen die eventueel als docent/ auteur van toekomstige modules op zouden willen treden. 

bulletBehoort u tot een van deze groepen en hebt u belangstelling om bij dit project betrokken te raken, dan nodig ik u van harte uit om ... (Lees verder ...)

bullet... de videopresentaties/ webcasts over Comiopal te bekijken en mij van uw commentaar, tips, suggesties en adviezen te voorzien, via een van de mogelijkheden die onder het hoofdstuk ''Contact" zijn beschreven. 

bulletMocht u zelf geen interesse hebben maar wel iemand kennen die hier mogelijk wel in is geÔnteresseerd, dan hoop ik dat u hem of haar even een mailtje wilt sturen om hem/ haar attent te maken op het bestaan van deze website (www.comiopal.com) (Lees verder ...)

bullet... u kunt daartoe gebruik maken van de zgn. "netwerkpagina" 

====================================================================

(Open mijn emailprogramma)

(Terug naar de homepage)

 

U bent de Hit Counter e bezoeker van deze pagina.